top of page
Search

Теренът "Трансвагон арена" беше официално открит


Днес беше официално открито новото игрище "Трансвагон Арена", част от тренировъчния комплекс в кв.Долно Езерово "Иван Претъргов".

Кметът на Бургас г-н Димитър Николов, заедно с основните спонсори на клуба, в лицето на г-н Васил Данев и д-р Спасимир Иванов направиха официалното откриване на терена.

Ръководството на клуба зарадва жителите на кв. Долно Езерово с празнична програма. В нея взеха участие местни деца от певчески и танцови формации.


Освен лица от политическия и светски живот на града, целият спортно-технически екип, всички юношески гарнитури и мъжкия отбор на клуба присъстваха на събитието. Собственикът на Трансвагон АД - г-н Васил Данев се обърна към тях с пожелания за много победи и успехи по футболните терени.


Спортно-техническият директор на клуба - Слави Костенски даде заявка за високите цели на клуба, но и отправи призив за здрава работа и фокус върху младите таланти в академията.


От името на ръководстово на ФК Черноморец 1919 искаме още веднъж да изкажем благодарности към нашите спонсори и към всички фенове, които милеят за бургаския футбол. Благодарим Ви! Снимки: Христо Стефанов БТА
11 views0 comments

Comments


bottom of page